Ga je trouwen en zoek je een fotograaf voor jullie huwelijk in Vlaams Brabant? Door het maken van prachtige foto’s leggen wij graag jullie mooiste dag vast. Je ontvangt van ons een onvergetelijke herinnering waar je altijd met een fijn gevoel op terug zal kijken.

Fotograaf huwelijk Vlaams-Brabant

De mogelijkheden voor onze huwelijksreportages zijn erg divers: we onderscheiden onze reportages in basis en full option. Bekijk eens op je gemak de prijzen die daarbij horen. Het aantal uren dat we als fotograaf op uw huwelijk in Vlaams Brabant aanwezig zijn op locatie is het grootste verschil tussen deze twee opties. Voor een basisreportage is dat 2 uur en voor een full option reportage is dat ongeveer 15 uur. Heb je nog vragen over specifieke wensen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in en we beantwoorden je vraag binnen 24 uur.

Op zoek naar de juiste fotograaf

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk in Vlaams Brabant? Dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Voor jezelf is het prettig dat je achter de stijl van de fotograaf staat. Onze stijl kun je terugvinden in onze reportages. Hiernaast is het erg belangrijk dat je een goede klik heb met de fotograaf. Daarom kun je altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen. Hierbij leren wij jullie beter en kennen en andersom ook. We begrijpen dat jullie goed willen weten met wie je te maken hebt. Vaak wordt het in een gesprek direct duidelijk of de klik er is. Hebben jullie er een goed gevoel bij? Dan zijn wij graag aanwezig op de bruiloft als jullie fotograaf.

Presentatie van de foto’s

Drie weken na het huwelijk maken we een afspraak met jullie waarbij we de foto’s presenteren. Je ontvangt het volgende

  • De originele digitale bestanden
  • De afgewerkte digitale foto’s
  • Een selectie van 50 foto’s in een boekje

Ten eerste ontvang je hierbij alle originele digitale bestanden. Ook geven we je de afgewerkte foto’s in digitaal formaat. Tot slot ontvang je van ons een afgedrukte selectie van ongeveer 50 foto’s. Deze zijn afgedrukt op klein formaat in een mooi boekje.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Afspraak maken met een fotograaf voor jullie huwelijk in Vlaams Brabant

Willen jullie de mogelijkheden eens bespreken wat betreft de fotografie op jullie bruiloft? Neem dan contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen met Jullie Huwelijksfotograaf in Vlaams Brabant.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.