Ga je trouwen en ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Limburg? Wij zorgen ervoor dat jullie een prachtige herinnering krijgen die de sfeer op de bruiloft goed weergeeft. Jullie dag wordt voor eeuwig door ons vastgelegd. Naast de digitale bestanden ontvangen jullie van ons tevens een afgedrukte selectie op klein formaat in een boekje.

Huwelijksfotograaf Limburg

Jullie Huwelijksfotograaf in Limburg stelt jullie wensen staan centraal: kies je voor een klassieke fotoshoot of ga je liever voor originele bruidsfoto’s? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen met jullie wat de wensen zijn. Om meer te weten te komen over het bruidspaar praten we samen over jullie verwachtingen en voorkeuren. We bekijken een aantal reportages, zodat we een goed beeld krijgen van jullie wensen wat betreft het soort foto’s.

Tips voor het mooiste resultaat

Samen met jullie gaan wij voor het mooiste resultaat dat het beste bij jullie past. We stellen jullie helemaal op je gemak, zodat je al snel niet meer door hebt dat de camera in de buurt is. Dit zijn onze tips voor de meest ontspannen en spontane foto’s:

  • Voel je gerust en ontspannen
  • Zorg voor voldoende tijd
  • Voel je vrij te gedragen zoals je bent

Wij werken bijna niet met poses, want we vinden spontane foto’s veel mooier dan een geposeerde foto. De mooiste foto’s ontstaan dan ook wanneer het bruidspaar zich ontspannen voelt. Ook is het prettig als er genoeg speling is wat betreft de tijd. Foto’s maken met tijdsdruk werkt niet fijn en belemmert een mooi resultaat.

Het resultaat

Na de bruiloft zijn jullie natuurlijk ontzettend benieuwd hoe de foto’s zijn geworden. Na drie weken krijgen jullie een presentatie van de foto’s. Ten eerste ontvang je hierbij alle originele digitale bestanden. Ook geven we je de afgewerkte foto’s in digitaal formaat. Tot slot ontvang je van ons een afgedrukte selectie van ongeveer 50 foto’s. Deze zijn afgedrukt op klein formaat in een mooi boekje.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Vrijblijvend gesprek met Jullie Huwelijksfotograaf in Limburg

Willen jullie de mogelijkheden wat betreft de fotografie op jullie bruiloft eens bespreken? Neem dan contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen met Jullie Huwelijksfotograaf in Limburg.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.