Eten jullie graag mee?
Uiteraard! Wij eten graag mee op jullie avondfeest. Een lekker gevulde buik levert betere prestaties 😉 Maar dit is absoluut geen vereiste. Indien de omstandigheden, om welke reden dan ook, dit niet toe laten, zullen wij zelf een picknick voorzien. No hard feelings!
Kan het basispakket ook verspreid worden over heel de dag?
Dit kan spijtig genoeg niet. Het basispakket omvat drie uren aaneensluitend fotografie. Je kan de kerk combineren met een fotoshoot van het bruidskoppel bijvoorbeeld. 1 Uur in de voormiddag, een uur in de namiddag en nog een uurtje ’s avonds kan helaas niet.
Wat gebeurt er als jullie ziek zijn?
We zijn steeds met twee personen aanwezig. Als er een persoon wegens ziekte niet kan bij zijn, zullen we zorgen voor een reserve die meekan. We hebben een uitgebreid netwerk waar we beroep op kunnen doen.
Met welk materiaal nemen jullie de foto's?
We beschikken over een Canon 5d mark 3, een Canon 1d mark 3 en een Canon 5d mark 2. Als er dus een toestel stuk gaat, kunnen we steeds beroep doen op een reserve. We hebben tevens een uitgebreid gamma aan lenzen bij. Een 70-200 USM2 f2.8, 16-35 USM2 f2.8 en alles daartussen. Een draadloos flitssysteem ontbreekt uiteraard ook niet.