Proficiat

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Wie zijn wij

Wij zijn een jong enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag aanwezig zijn met twee personen heeft verschilldende voordelen. Zo kunnen we jullie trouwdag heel uitgebreid op foto vastleggen. Denk maar aan het klaarmaken, waarbij we onszelf kunnen opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee.

Onze stijl

Speels, onverwacht en spontaan zijn een paar kernwoorden die onze stijl beschrijven. Wij houden ervan om iedereen in beeld te brengen zoals hij/zij is. Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie foto’s waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.

julliehuwelijksfotograaf@gmail.com

0495 344 007

Frankrijklei 22, Antwerpen

Zoeken jullie een fotograaf voor jullie huwelijk in Antwerpen? Jullie Huwelijksfotograaf is graag bij deze mooie dag aanwezig om jullie trouwdag vast te leggen in prachtige foto’s.

Fotograaf huwelijk Antwerpen

Onze full option huwelijksreportage bevat het volgende:

  • Start bij het klaarmaken van de bruid
  • Einde na de openingsdans
  • Circa 15 uur op locatie
  • Fotograaf en assistente aanwezig
  • Ontvang hoge resolutiebeelden op USB

De kosten voor deze full option zijn €1250,-. We zijn dan maar liefst 15 uur aanwezig op locatie. We beginnen wanneer het haar en make-up van de bruid wordt gedaan. Bij het klaarmaken van de bruid of bruidegom starten we dus met het maken van de foto’s. De laatste foto’s worden gemaakt bij de openingsdans van het feest. We zijn aanwezig met een fotograaf op uw huwelijk in Antwerpen en met een assistente. Dit werkt voor ons erg prettig, omdat op deze manier elk uniek moment kan worden vastgelegd. Drie weken na jullie trouwdag spreken we weer af om de foto’s aan jullie te presenteren. Naast de digitale bestanden op USB, ontvang je van ons ook ongeveer 50 afgedrukte foto’s in een boekje.

Jullie wensen staan centraal

We bieden diverse mogelijkheden waarbij jullie wensen altijd centraal staan. Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag alles over jullie wensen en behoeften. We komen hier onder andere achter door onze reportages te bekijken. Zo krijgen jullie een goed beeld van onze stijl. Uiteraard luisteren we goed naar uw wensen en vanuit daar laten we jullie weten wat de mogelijkheden zijn. Bovendien is het belangrijk dat we jullie als bruid en bruidegom beter leren kennen. De foto’s moeten namelijk goed laten zien wie jullie als persoon en bruidspaar zijn. We praten rustig over jullie verwachtingen en op deze manier komen we samen tot een prachtig resultaat.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Neem contact op met Jullie Huwelijksfotograaf in Antwerpen

Hebben jullie een fotograaf voor jullie huwelijk in Antwerpen nodig? Voor meer informatie over onze werkwijze of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je eens contact met ons opnemen. Graag beantwoorden we al jullie vragen en ook voor advies zijn jullie altijd welkom. Bekijk alvast ons portfolio om onze stijl van fotograferen te zien.