Proficiat

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Wie zijn wij

Wij zijn een jong enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag aanwezig zijn met twee personen heeft verschilldende voordelen. Zo kunnen we jullie trouwdag heel uitgebreid op foto vastleggen. Denk maar aan het klaarmaken, waarbij we onszelf kunnen opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee.

Onze stijl

Speels, onverwacht en spontaan zijn een paar kernwoorden die onze stijl beschrijven. Wij houden ervan om iedereen in beeld te brengen zoals hij/zij is. Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie foto’s waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.

julliehuwelijksfotograaf@gmail.com

0495 344 007

Frankrijklei 22, Antwerpen

Ben je op zoek naar een fotograaf voor je huwelijk in Limburg? Jullie wensen staan centraal en wij geven net iets extra’s aan jullie dag. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat deze mooie dag zo goed mogelijk wordt vastgelegd. Met de foto’s geven we jullie een herinnering waar altijd met een goed gevoel op terug kan worden gekeken.

Fotograaf huwelijk Limburg

Wij geven onze klanten graag persoonlijke aandacht en we luisteren goed naar jullie wensen en dromen. Samen met jullie bepalen we de sfeer van de reportage. Er is heel veel mogelijk en dat bespreken we graag met jullie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op om hiervoor een afspraak te maken.

Het maken van de mooiste foto’s

Er zijn een aantal punten die wij als fotograaf bij een huwelijk in Limburg belangrijk vinden:

  • Spontane foto’s
  • Voel je ontspannen
  • Foto’s in natuurlijk licht
  • Voldoende tijd

Spontane en ontspannen foto’s

Wij vinden dat spontane foto’s de mooiste zijn bij een bruiloft. Deze creëren wij doordat jullie je ontspannen voelen. We doen ons best om een zo prettig mogelijke sfeer te creëren, zodat jullie je gerust en ontspannen voelen. Op deze manier ontstaan er prachtige foto’s waar geen strakke poses voor nodig zijn. We geven jullie de vrijheid om je te gedragen zoals je bent en deze ontspannen sfeer zal je terugzien op de uiteindelijke foto’s. Het licht is ook een belangrijk aspect. Het liefste werken wij met natuurlijk licht van de buitenlucht. Deze kwaliteit vind je zelden terug bij licht in een studio. Tot slot is het van belang dat we voor voldoende tijd zorgen. Bij een fotoshoot voor trouwfoto’s is het belangrijk dat je voldoende speling hebt en niet steeds op je horloge hoeft te kijken. Voor het mooiste resultaat nemen wij graag de tijd.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk in Limburg?

Wil je alvast meer zien van onze trouwreportages? Bekijk dan ons portfolio om een beeld te krijgen van onze stijl. Wanneer deze stijl jullie wel aanstaat kun je altijd vrijblijvend contact opnemen voor een afspraak.