Proficiat

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Wie zijn wij

Wij zijn een jong enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag aanwezig zijn met twee personen heeft verschilldende voordelen. Zo kunnen we jullie trouwdag heel uitgebreid op foto vastleggen. Denk maar aan het klaarmaken, waarbij we onszelf kunnen opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee.

Onze stijl

Speels, onverwacht en spontaan zijn een paar kernwoorden die onze stijl beschrijven. Wij houden ervan om iedereen in beeld te brengen zoals hij/zij is. Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie foto’s waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.

julliehuwelijksfotograaf@gmail.com

0495 344 007

Frankrijklei 22, Antwerpen

Hebben jullie een fotograaf nodig voor jullie huwelijk in Oost-Vlaanderen? Als huwelijksfotograaf leggen wij voor jullie deze mooie dag vast in foto’s. Vrijblijvend kennismaken is altijd mogelijk en we bespreken graag de mogelijkheden met u. We zorgen ervoor dat jullie na de bruiloft met een lach terugkijken op deze dag met het huwelijksboek op jullie schoot.

Fotograaf huwelijk Oost-Vlaanderen

Er zijn een aantal punten die wij als fotograaf voor uw huwelijk in Oost-Vlaanderen belangrijk vinden en waar wij voor staan. Ten eerste is dat oog voor detail. De mooiste dag van jullie leven wordt vastgelegd en wij maken daar een prachtige herinnering van. Je kunt later wanneer je maar wilt terugkijken in uw huwelijksboek met de geweldige foto’s. Hiernaast vinden wij creativiteit een belangrijk aspect. Door de foto’s op een creatieve wijze te maken, komt de identiteit van het bruidspaar nog beter naar voren. De foto’s moeten goed bij jullie samen passen en dat maakt elke foto uniek. Wij vinden dat er ook wel wat humor in de foto’s mag zitten. Dit geeft vaak de juiste sfeer op de bruiloft weer. We laten jullie je op je gemak voelen, zodat de mooiste spontane foto’s zullen ontstaan.

  • Ontspannen
  • Creatief
  • Humor
  • Oog voor detail
  • De juiste sfeer

Meer weten over onze werkwijze?

Om meer te weten te komen over onze werkwijze kun je altijd eens vrijblijvend met ons kennismaken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en we vertellen jullie alles over onze werkwijze. Ook voor advies ben je bij ons aan het juiste adres. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar jullie wensen en eisen. Op basis daarvan bepalen we samen de stijl van de fotografie. Door het bruidspaar beter te leren kennen leggen we het juiste gevoel op de foto’s vast.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Een fotograaf bij jullie huwelijk in Oost-Vlaanderen

Wij zijn graag aanwezig als fotograaf bij jullie huwelijk in Oost-Vlaanderen. Neem een kijkje in ons portfolio om een beeld te krijgen van onze stijl. Ook voor advies zijn jullie welkom bij ons. Vul gerust het contactformulier in en we beantwoorden je vraag binnen 24 uur.