Proficiat

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Wie zijn wij

Wij zijn een jong enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag aanwezig zijn met twee personen heeft verschilldende voordelen. Zo kunnen we jullie trouwdag heel uitgebreid op foto vastleggen. Denk maar aan het klaarmaken, waarbij we onszelf kunnen opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee.

Onze stijl

Speels, onverwacht en spontaan zijn een paar kernwoorden die onze stijl beschrijven. Wij houden ervan om iedereen in beeld te brengen zoals hij/zij is. Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie foto’s waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.

julliehuwelijksfotograaf@gmail.com

0495 344 007

Frankrijklei 22, Antwerpen

Zoeken jullie een huwelijksfotograaf in Antwerpen? Jullie Huwelijksfotograaf legt graag jullie mooiste dag vast door prachtige foto’s te maken. We geven jullie een herinnering die onvergetelijk is en waar jullie altijd met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.

<h2 “=””>Huwelijksfotograaf Antwerpen

Hoe kiezen jullie de meest geschikte fotograaf die het beste bij jullie past?

  • Achter de stijl van de fotograaf staan
  • Goede klik tussen de klant en fotograaf
  • Een goed gevoel hebben bij de fotograaf

Eén van de belangrijkste punten bij het kiezen van de juiste huwelijksfotograaf in Antwerpen is dat jullie achter de stijl van de fotograaf staan. Om een goed beeld te krijgen van onze stijl kun jullie onze reportages bekijken. We geven je daar graag een idee van onze stijl. Hiernaast is het van belang dat er een goede klik is tussen de klant en de fotograaf. Bovendien zegt jullie gevoel heel veel: als jullie een goed gevoel hebben bij de fotograaf, zegt dat vaak al genoeg.

Onze werkwijze

Willen jullie meer weten over onze werkwijze? Jullie kunnen altijd eens vrijblijvend met ons kennismaken. Neem daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We geven graag een advies en vertellen jullie alles over onze werkwijze. We luisteren naar jullie wensen en behoeften en op basis daarvan geven we vorm aan de fotografie. We willen jullie als bruid en bruidegom wat beter leren kennen, om ervoor te zorgen het juiste gevoel op de foto’s vast te leggen.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Contact opnemen met Jullie Huwelijksfotograaf in Antwerpen

Hebben jullie interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan eens contact met ons op om samen te praten over jullie verwachtingen. De mogelijkheden zijn erg divers: we onderscheiden onze huwelijksreportages in basis en full option. Bekijk gerust de prijzen die daarbij horen. Het grootste verschil tussen deze twee opties is het aantal uren dat we als huwelijksfotograaf in Antwerpen aanwezig zijn op locatie. Voor een basisreportage is dat 2 uur en voor een full option reportage is dat ongeveer 15 uur. Heb je nog vragen over specifieke wensen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in en we beantwoorden je vraag binnen 24 uur.