Proficiat

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Wie zijn wij

Wij zijn een jong enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag aanwezig zijn met twee personen heeft verschilldende voordelen. Zo kunnen we jullie trouwdag heel uitgebreid op foto vastleggen. Denk maar aan het klaarmaken, waarbij we onszelf kunnen opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee.

Onze stijl

Speels, onverwacht en spontaan zijn een paar kernwoorden die onze stijl beschrijven. Wij houden ervan om iedereen in beeld te brengen zoals hij/zij is. Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie foto’s waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.

julliehuwelijksfotograaf@gmail.com

0495 344 007

Frankrijklei 22, Antwerpen

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Oost-Vlaanderen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het vastleggen van jullie mooiste dag. Wij maken voor jullie een prachtige herinnering in de vorm van allerlei foto’s van deze geweldige dag. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen en behoeften door te nemen.

Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen

Jullie Huwelijksfotograaf in Oost-Vlaanderen staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Oog voor detail
  • Creativiteit
  • Gevoel voor sfeer
  • Juiste portie humor

Details zijn een zeer belangrijk aspect als het gaat om het maken van de mooiste huwelijksfoto’s. Het is jullie mooiste dag die wordt vastgelegd en waar wij een onvergetelijke herinnering van maken. Wij staan tevens bekend om de creativiteit die we in de foto naar voren proberen te brengen. Elk huwelijk is speciaal en uniek en daarom zorgen we ervoor dat het gevoel dat de foto’s uitbeelden goed bij het bruidspaar passen. Bovendien is de sfeer tijdens een fotoshoot erg belangrijk en wij voelen die feilloos aan. Met een juiste portie humor voelen jullie je helemaal op je gemak tijdens het maken van de foto’s. Hierdoor ontstaan de mooiste spontane en ontspannen foto’s.

De huwelijksreportages

Onze basis huwelijksreportage bestaat uit een fotoshoot van het bruidskoppel en een fotoshoot in een suite. We draaien 2 uur bij jullie op locatie met zijn tweeën: een fotograaf en assistente. Je ontvangt van ons hoge resolutiebeelden op USB. Bij de full option reportage zijn we al aanwezig bij het klaarmaken van de bruid en is het einde bij de openingsdans. In dit geval zijn we, een fotograaf en assistente, 15 uur op locatie. Uiteraard krijgen jullie hierbij ook van ons de hoge resolutiebeelden op USB.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Kennismaken met Jullie Huwelijksfotograaf in Oost-Vlaanderen

Bij Jullie Huwelijksfotograaf in Oost-Vlaanderen staan jullie wensen centraal. Het is dan ook altijd mogelijk om eens vrijblijvend met ons kennis te maken. Ons doel is om jullie na de bruiloft met een grote lach het huwelijksboek zien door te bladeren. Bel of mail ons of vul het contactformulier in. De herinnering die we voor jullie maken is voor eeuwig en op elk moment kunnen jullie terugkijken op deze prachtige dag.