Proficiat

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Wie zijn wij

Wij zijn een jong enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag aanwezig zijn met twee personen heeft verschilldende voordelen. Zo kunnen we jullie trouwdag heel uitgebreid op foto vastleggen. Denk maar aan het klaarmaken, waarbij we onszelf kunnen opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee.

Onze stijl

Speels, onverwacht en spontaan zijn een paar kernwoorden die onze stijl beschrijven. Wij houden ervan om iedereen in beeld te brengen zoals hij/zij is. Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie foto’s waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.

Passie

Fotografie is onze passie. Elke opdracht geven we ons 100%.

v

Uniek

Elk huwelijk is anders. Wij luisteren naar uw wensen.

Spontaan

Wij kiezen voor spontane foto’s boven geposeerde.

julliehuwelijksfotograaf@gmail.com

0495 344 007

Frankrijklei 22, Antwerpen

Hebben jullie nog een huwelijksfotograaf nodig in Vlaams Brabant? Daarvoor kunnen jullie goed terug bij Jullie Huwelijksfotograaf. Tijdens jullie mooiste dag zijn we aanwezig met twee personen: een fotograaf en een assistente. Elk speciaal moment wordt op deze manier voor altijd gekoesterd.

Huwelijksfotograaf Vlaams Brabant?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor huwelijksfotograaf in Vlaams Brabant:

  • Leg jullie mooiste dag voor eeuwig vast
  • Een onvergetelijke herinnering
  • Beleef jullie huwelijk weer opnieuw door het huwelijksboek

Doordat wij foto’s maken van jullie mooiste dag, wordt deze dag voor eeuwig vastgelegd. Wij zorgen voor een onvergetelijke herinnering door alle speciale momenten te fotograferen. Dit doen wij op een natuurlijke manier, zodat je bijna niet zult merken dat de camera er is. Na het huwelijk ontvang je van ons een presentatie van de foto’s. We geven de originele digitale bestanden en de afgewerkte foto’s in digitaal formaat. Zo kunnen jullie zelf van al deze prachtige foto’s een huwelijksboek maken. Ook ontvangen jullie van ons nog een afgedrukte selectie van ongeveer 50 stuks in een mooi boekje.

Onze aanwezigheid op de dag

Wanneer we de hele bruiloft bij jullie op locatie zijn, dan beginnen we vanaf het klaarmaken van de bruid. In het begin is het misschien even wennen dat er een huwelijksfotograaf in Vlaams Brabant in de buurt is. Daarom doen wij ons uiterste best om jullie totaal op je gemak te laten voelen. Op deze manier worden de mooiste foto’s geschoten, omdat jullie helemaal ontspannen zijn. Na enkele foto’s zal je merken dat je de camera al vergeten bent en is het heel normaal. Na de openingsdans zit onze klus erop en is jullie hele dag vastgelegd.

Meer weten? Neem direct contact met ons op »

Bekijk ons portfolio

Zijn jullie benieuwd naar de huwelijksreportages die wij al hebben mogen doen? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Daar vind je verschillende reportages van prachtige bruidsparen. Bevalt onze stijl jullie wel? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Tijdens een eerste gesprek leren we jullie graag wat beter kennen en komen we alles te weten over jullie wensen wat betreft de foto’s op jullie huwelijk.