Onze prijzen en pakketen

Hieronder vindt onze prijzen. Elk pakket is uitbreidbaar met onderstaande opties. Elk huwelijk is anders. Geef ons gerust een seintje waarin we jullie wensen kunnen omzetten in een pakket dat jullie het meest schikt.

2 Fotografen

Meteen onze grootste troef! Bij elk huwelijk zijn we steeds met twee personen aanwezig om jullie dag vast te leggen op camera. Zo kunnen we ons ’s morgens opsplitsen bij het klaarmaken. Jullie hebben dan van beiden foto’s. Ook andere belangrijke momenten leggen we langs 2 perspectieven vast.

USB stick

Bij elk pakket leveren we de foto’s van jullie huwelijksdag op USB-stick. Alle foto’s staan in de hoogste resolutie en vrij van watermerk. U bent zelf volledig eigenaar van de foto’s.

50 prints

U ontvangt 50 afgedrukte foto’s van het formaat 15x10cm. Meteen leuk om aan familie en vrienden te tonen.

Album voor je gsm of tablet

We leven in een digitale wereld waarin tijd en bereikbaarheid belangrijk zijn geworden. Met deze app hebben jullie de huwelijksfoto’s altijd bij de hand. De app is een mobiele gallerij waarin jullie een kort overzicht krijgen van jullie huwelijksdag. Ideaal om op cafe, op kantoor,… toch je foto’s boven te halen en iedereen mee te laten genieten.

Vervoerskosten

Bij het ”Gold” en ”Diamond” pakket zitten de vervoerskosten reeds inbegrepen. Bij de overige pakketen rekenen we 0,25 euro per kilometer aan.

Fotokader

Als extra bij de diamondoptie, selecteren we een van de mooiste foto’s van jullie huwelijksdag en krijgen jullie de afgedrukte foto (20 x 30 cm) in een elegant kader (40 x 60 cm) mee naar huis.

Fotoalbum

Een trouwalbum is een herinnering die eeuwig bij je blijft. We stellen dan ook de hoogste eisen aan onze albums en werken samen met Milkbooks: één van de mooiste albums die op dit moment beschikbaar zijn..

Milkbooks werkt steeds met zuurvrij papier en zuurvrije inkt. Hierdoor zal je album er steeds hetzelfde uit zien en vergaan je kleuren en papier niet. Kortom: Een album dat eeuwig meegaat!

Bekijk hier meer info over onze albums

Verlovingsshoot

Willen jullie zelf de save-the-date-kaartjes, de huwelijksuitnodigingen of de bedankingskaartjes maken? Of willen jullie gewoon graag al even ervaren wat het is om voor onze lens te staan? Dan verwennen wij jullie graag met een ‘verlovingsshoot’. Tijdens een 1,5 uur durende privé-shoot leren we elkaar al rustig kennen. Jullie zorgen voor een goed humeur en dan zorgen wij voor een unieke fotoshootervaring waarbij jullie een paar weken later kunnen genieten van leuke, speelse en kleurrijke foto’s.

Wat onze klanten te vertellen hebben

Don’t just take it from us, let our customers do the talking!

“Bert en Illissa, Dankzij jullie persoonlijke en rustige aanpak hebben we volop ontspannen kunnen genieten van de fotoshoot voor onze burgelijke trouw. Merci om onze dag compleet te maken!” Myriam Buyl

“Amai…ik wist niet dat Zen zo fotogeniek was. Knapknapknap. Proficiat Bert.
Gerda Beeldens

“Oooh!! Je bent een held!!
Zo’n prachtige foto’s!!
Amai ik ben super blij met deze foto’s van mij en Men patatje!! Margo Van Rijsbergen

“Super toffe foto’s! Jullie losse spontane aanpak zorgde ervoor dat we heel ontspannen hebben kunnen poseren. Nooit gedacht dat poseren leuk kon zijn! Giselinde & Nils

Beste Bert,
Spontaniteit, humor & passie hebben ervoor gezorgd dat deze foto’s er geweldig uitzien!
Je stelde ons dadelijk gerust en nodigde ons uit om op een gewone manier voor de camera te staan: ongedwongen en natuurlijk. Zelfs de minst fotogenieke persoon voelt zich goed voor de lens.
 “ Anne-France & Roel

“Bert,
Bedankt om Jesse’s lach vast te leggen…  Fien Van Hove