Jullie Huwelijksfotograaf

Wij zijn een jong, enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag zijn wij aanwezig met twee personen en dat heeft verschillende voordelen. We leggen jullie trouwdag dus heel uitgebreid vast. Zo kunnen we ons bij het klaarmaken makkelijk opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee. Niet enkel levert jullie dit meer foto’s op, maar op deze manier verkrijgen jullie ook foto’s vanuit verschillende perspectieven. Gedurende een dag van 15 uur leveren wij maar liefst gemiddeld 2.000 foto’s af. 

Door vele jaren samen te fotograferen, hebben we ons compleet gemaakt als team. We weten perfect waar de andere persoon zich bevindt tijdens elk onderdeel, we vullen elkaar aan en hebben ons gespecialiseerd in verschillende takken.

Illissa heeft een geweldig oog voor detail. De ringen, schoenen, uitnodigingen, tafelversieringen, enz… niets ontsnapt aan haar camera. Illissa is ook de persoon die, tijdens de familiefoto’s en de fotoshoot van jullie twee, haar camera aan de kant legt en zich volledig met jullie bezighoudt, terwijl Bert de foto’s neemt. Bert heeft zich dan weer toegespitst op vlak van portretfotografie.

Alles gebeurt steeds in een losse sfeer met de nodige humor. Jullie komen op de eerste plaats. We zijn de hele dag aanwezig maar we doen er alles aan om niet op te vallen. Zo leggen we de mooiste spontane lachen van jullie en jullie gasten vast.

We voegen bij dit recept nog een vleugje creativiteit en spontaniteit en zo hebben jullie de ideale huwelijksfotografen gevonden!

 

Illissa en Bert

xxx