Wij zijn een jong enthousiast getrouwd koppel die met veel liefde en toewijding huwelijksreportages maakt. Twee fotografen voor de prijs van 1! Op jullie mooiste dag aanwezig zijn met twee personen heeft verschilldende voordelen. Zo kunnen we jullie trouwdag heel uitgebreid op foto vastleggen. Denk maar aan het klaarmaken, waarbij we onszelf kunnen opsplitsen zodat jullie van beide momenten herrineringen hebben. Vier ogen zien ook meer als twee. Niet enkel levert dit jullie meer foto’s op maar ook vanuit verschillende perspectieven. Voor een volledige dag van 15 uur leveren wij maar liefst gemiddeld 2000 foto’s af. 

Door de vele jaren samen te fotograferen hebben we ons compleet gemaakt als team. We weten perfect waar de andere persoon zich bevindt tijdens elk onderdeel, vullen elkaar aan en hebben ons gespecialiseerd in verschillende takken. Illissa heeft een geweldig oog voor detail. De ringen, schoenen, uitnodigingen, tafelversieringen, enz… niets ontsnapt aan haar camera. Illissa is ook de geknipte persoon die tijdens de familiefoto’s en de fotoshoot van jullie twee haar camera aan de kant legt en zich volledig met jullie bezighoudt terwijl Bert de foto’s neemt.

 

Bert heeft zich dan weer toegespitst op vlak van portretfotografie. Alles gebeurt steeds in een losse sfeer met de nodige humor. Jullie komen op de eerste plaats. We zijn aanwezig tijdens de hele dag maar we doen er alles voor om niet op te vallen. Zo  leggen we de mooiste spontane lachen van jullie en jullie gasten vast.

 

We voegen bij dit hele recept nog een vleugje creativiteit en spontaniteit en zo hebben julliie de ideale huwelijksfotografen gevonden!

 

Illissa en Bert

xxx